„House of Silvio”

În ziua în care-şi serbează împlinirea frumoasei vârste de 79 de ani, Silvio Berlusconi ar putea primi un cadou original: un serial de televiziune.
Compania de producţie italiana „Lion Film Group ” a achiziţionat 50 % din drepturile de autor la nivel mondial a biografiei oficiale a lui Silvio Berlusconi intitulată „My Way: Berlusconi In His Own Words” , scrisă de jurnalistul Alan Friedman (care va apărea la 15 octombrie).  În afara documentarului bazat pe biografia Cavalerului, acordul include și posibilitatea realizării unui serial de televiziune inspirat din viața acestuia. „Timp de mulţi ani – a declarat Berlusconi – mulţi jurnalişti mi-au cerut să-mi scriu povestea vieţii, numai că am refuzat mereu. Am acceptat să colaborez cu Alan Friedman pentru că am încredere în el. Am făcut la fel ca Steve Jobs care i-a spus biografului său: „Îţi voi spune povestea mea iar tu vei scrie ceea ce-ţi place”.
Materialul aflat la dispoziţie conţine 28 de ore de întregistrări video şi peste 100 de ore de conversaţie între jurnalist şi Berlusconi: „Suntem foarte fericiţi că am achziţionat exclusivitatea – au spus Andrea și Raffaella Leone , respectiv Preşedintele  şi CEO ai LFG – care ne va permite să distribuim primul documentar în care Berlusconi îşi povesteşte viaţa, un produs unic cu un impact puternic”.
Articol de Ida Di Grazia www.ilmessaggero.it

Traducere C. Paunel