Bacauanca Ramona-Maria Vătămanu este frumoasa romanca selectata sa ne reprezinte tara in World Next Top Model 2018

In urma selectiei nationale World Next Top Model Romania 2018, organizata miercuri in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei World Next Top Model in tara noastra, Ramona-Maria Vătămanu a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei World Next Top Model 2018, competitie care se va desfasura in acest an in Beirut – Liban, in perioada 11 – 30 iunie 2018. In competitie vor fi prezente aproximativ 40 de candidate din tot atatea tari.
Ramona-Maria Vătămanu are 28 de ani, 1.78 m inaltime, dimensiunile sale sunt 90-62-92,
locuieste in Bucuresti si este nascuta in Bacau.
Ramona vorbeste fluent limba engleza si franceza, a facut 6 ani de baschet de performanta si este pasionata de modeling, fotografie, baschet, fitness, yoga, lectura, plimbari in aer liber si calatorii. Ca si planuri de viitor Ramona isi doreste sa reprezinte Romania in Miss Universe si sadevina o femeie de afaceri de succes.
Ramona a absolvit Facultatea de Comert si Master Business Administration (Administrarea
Afacerilor Comerciale) din cadrul Academiei de Studii Economicedin Bucuresti. Pasionata de
matematica si limba romana, Ramona a castigat locul al III-lea in cadrul olimpiadei nationale de matematica in clasa a X-a si locul al II-lea in cadrul olimpiadei nationale de limba si literatura romana in clasa a XI-a.
Ramona a mai reprezentat Romania in India in cadrul competitiei internationale de frumusete
Miss Glam World 2018 unde a castigat premiul special „Miss Beautiful Hair”. Ca si model,
Ramona a participat in numeroase festivaluri de moda prezentand colectiile vestimentare a
celor mai importanti designeri autohtoni, dar a avut si aparitii televizate in emisiuni precum „Răi da’ buni” pe Antena 1, „Vorbe te lumea” pe PRO TV, „Prietenii de la 11” pe Antena 1 si „Star șMatinal” pe Antena Stars.

„Ma simt onorata sa reprezint Romania in competitia internationala de frumusete World Next Top Model 2018, avand placerea de a cunoaste concurente din peste 40 de tari. Aceasta competitie este o provocare pentru mine, avand sansa de a invata lucruri noi, de a-mi testa cunostintele si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Voi reprezenta Romania cu incredere si imi voi asuma toata responsabilitatea de a arata ca avem o tara foarte frumoasa, demna de admirat si vizitat de catre orice turist. Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Romania peste hotare, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul din Liban. Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, celor de la brandul THEA care mi-au oferit rochia de seara pe care o voi purta in marea finala pe scena din Beirut, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. Invit de asemenea pe aceasta cale toti romanii sa ma urmareasca si sa ma voteze pe pagina oficiala de Facebook: World Next Top Model Romania
https://www.facebook.com/world.next.top.model.romania, pagina unde voi posta zilnic poze si filmari din Liban. Doar cu ajutorul vostru putem aduce marele premiu in Romania!” – ne-a declarat Ramona-Maria Vătămanu – World Next Top Model Romania 2018
„Ramona este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Fiind la a doua sa experienta de acest gen, are experienta, frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban, avand deplina incredere in potentialul ei! Ramona este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele World Next Top Model Romania.
SURSA COMUNICAT: dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele World Next Top Model Romania