Elena lansează “Un gram de suflet”, cu o nouă imagine senzuală

Dupa o pauză de 1 an şi jumatate, Elena Gheorghe lansează “Un gram de suflet”, odata cu o nouă imagine foarte feminină, senzuală, care aminteşte de flirtul din lumea latino-americană. Joi seara, Elena a cântat în premieră „Un gram de suflet” în cadrul evenimentului de lansare a noului ei single, alături de prieteni, dar şi artişti, vloggeri şi oameni din media. Andreea Bălan, Lora, Adela Popescu, Radu Valcan, Nicole Cherry, Amna, AMI, Tostogan’S, Magdyz, Theoxxh, Alpacalegion, Alexandra Ungureanu şi Adelina Pestriţu sunt doar câţiva dintre cei care s-au distrat pe ritmuri de bachata împreuna cu artista.
„“Un gram de suflet” e primul single de pe albumul pe care îl pregătesc de un an jumătate împreuna cu minunaţii şi talentatii băieţi de la EpiQ Records. Am ales că în toată această perioadă să nu mai lansez altceva, să lucrez consecvent şi legat la album, să fiu în acord cu starea mea reală, la adevărul profund din viaţa mea; tocmai am împlinit 33 de ani, sunt mamă, iubită, abia acum înţeleg ce spun toţi despre câtă libertate şi bucurie aduce o vârstă a împlinirii”, spune artista.
Povestea clipului “Un gram de suflet” este construită în jurul pasionalului bachata sensual, dansul care încălzeşte dance-hall-urile din lume şi toata coregrafia este făcută şi susţinută de un duo incredibil, campionii mondiali la bachata sensual, Sara şi Marco.
De-a lungul timpului, artista a lansat single-uri de succes precum “Body Song”, “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”, ”Până dimineaţa”, care au cucerit publicul şi posturile de radio din România, dar şi hituri precum “Mamma Mia”, “Midnight Sun” şi “Senor Loco”, care au ocupat primele poziţii în topuri din ţări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia şi Italia.

Sinteză: Mariana Drăgoi