Harry și Meghan Markle, alungaţi din Marea Britanie – decizia simplă a lui Charles al III-lea

În urma publicării memoriilor explozive ale Prințului Harry, regele Charles al III-lea a decis să-și sancționeze simbolic fiul cel mic și pe nora sa Meghan Markle, așa cum tocmai a dezvăluit „The Sun”.
A fost ultima oară când au pus piciorul în Marea Britanie. Harry și Meghan au fost privați de casa lor din Frogmore Cottage de către regele Chgarles al III-lea. Prin urmare, cuplul nu mai are nicio locuinţă în regat și decizia regală confirmă așadar o dată pentru totdeauna aspectul de durată al exilului lor în Statele Unite. Sancțiunea ar fi fost decisă de câteva săptămâni, mai exact după publicarea cărţii „Rezerva”, memoriile explozive ale Prințului Harry. Dar decizia a fost dezvăluită de „The Sun” abia pe 28 februarie. „Confirmă cu adevărat sfârșitul erei britanice ‘Harry și Meghan’ „, susține o sursă internă a monarhiei în ziarul englez. Cuplul a fost informat despre această decizie printr-o notificare de evacuare trimisă de Palatul Buckingham. O metodă care spune multe despre relația rece dintre Charles al III-lea și fiul său cel mic . Ca să nu mai vorbim de ce a plănuit regele Angliei pentru viitorul reşedinţei Frogmore Cottage.
Într-adevăr, cuplul a fost deposedat de ultima sa casă britanică și a aflat vestea într-o manieră distantă și rece, dar ar putea suferi de un element mult mai violent în această poveste. Charles al III-lea a preluat Frogmore Cottage de la Prințul Harry și Meghan Markle pentru a-i da casa… Prințului Andrew. Prin urmare, paria monarhiei britanice, legat de scandalul pedofil din afacerea Epstein, este cel care îi va înlocui pe Sussex în această reședință regală. Simbolul pare să constituie un atac în toată regula. Această situaţie și dezvăluirea sa în presa britanică nu ar trebui să ajute relațiile dintre Charles al III-lea și cuplul Harry-Meghan. Totuşi, această legătură de familie slăbită se află în centrul tuturor speculațiilor, odată cu apropierea încoronării regelui Angliei. Evenimentul care va avea loc pe 6 mai s-ar putea face fără Prințul Harry și soția sa. Cuplul nu a primit încă invitația și se adânceşte misterul despre posibila sa prezență. (www.gala.fr – 1 martie)/rcostea