Realizator: Circulaţia se desfăşoară normal şi nu sunt drumuri naţionale cu circualţia întreruptă sau îngreunată. De la Centrul Infotrfic, subcomisarul Adrian Creangă:
Adrian Creangă: Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 1B, E 577 Buzău – Ploieşti, între Ulmeni şi Sveteni, judeţul Buzău, a avut loc în aceasţă dimineaţă un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului o persoană a suferit leziuni grave, iar alta a fost rănită uşor. Drumul a fost blocat, traficul a revenit la normal.
La această oră nu avem anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauze vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale. Amintim că în scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului pe sensul către litoral al autostrăzii A2, Bucureşti-Constanţa, s-a instituit restricţie de circulaţie pe tronsonul km. 11+517, astfel, circulaţia rutieră se desfşoară pe ambele sensuri pe sensul către capitală. De asemenea, pe tronsonul km. 27-33, între Brăneşti-Ilfov şi Fundulea-Călăraşi, criculaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii Soarelui. Din acest motiv traficul rutier se desfăşoară pe sensul către capitală pe câte o bandă pentru fiecare direcţie./lazard/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (1 martie)