Singurul loc din lume unde bărbaţii nu au ce căuta!

Noiva do Cordeiro este un oraş din Brazilia unde bărbaţii nu au ce căuta. Aici, locuiesc 600 de femei, majoritatea cu vârste între 20 şi 35 de ani. Deşi unele reprezentante ale sexului frumos sunt căsătorite, bărbaţii lor nu locuiesc cu ele, ei fiind nevoiţi să muncească foarte departe de acest loc.Noiva do Cordeiro .jpg

Dacă rămân însărcinate şi nasc băieţi, femeile din Noiva do Cordeiro îşi vor goni proprii copii din localitate atunci când împlinesc 18 ani. Aceştia şi taţii lor au voie să se întoarcă în oraş doar în timpul weekend-urilor.
Localitatea s-a format după 1891, după ce o femeie acuzată de adulter a fost excomunicată de Biserica Catolică. Nici ea şi nici următoarele 5 generaţii nu mai aveau voie să revină în oraşul natal, aşa că a fost nevoită să se stabilească acolo, fiind urmată cu timpul de alte mame sau femei singure.
Deşi îşi doresc să trăiască fără bărbaţi, femeile de aici ar vrea să cunoască reprezentanţi ai sexului tare şi să se căsătorească.

“Am vrea să cunoaştem bărbaţi care să fie dispuşi să se căsătorească, însă mai întâi ei ar trebui să fie dispuşi să ne urmeze regulile!”, a declart o localnică, potrivit „Daily Mail”.

Femeile sunt foarte mândre de oraşul lor. Ele se ocupă de tot ce înseamnă guvernare, religie şi organizare, şi spun că totul este mult mai frumos aşa decât dacă era condus de
bărbaţi.
“Suntem foarte mulţumite de cum arată oraşul nostru. Este mult mai frumos, mai curat şi mai organizat decât dacă ar fi fost condus de bărbaţi”, a spus o altă localnică.
(Ana Tătaru)