British Council si LSRS organizeaza Education UK Exhibition Cel mai mare targ educational cu institutii din Marea Britanie

British Council si LSRS organizeaza Education UK Exhibition Cel mai mare targ educational cu institutii din Marea Britanie

Sambata, 22 noiembrie 2014, in intervalul 10:00-19:00 va avea loc Education UK Exhibition la Howard Johnson Grand Plaza Hotel in Bucuresti, pe Calea Dorobanțlior, nr. 5-7. Evenimentul este organizat de British Council in parteneriat cu Liga Studentilor Romani din Strainatate si IELTS fiind dedicat in mod exclusiv prezentarii ofertei educationale din Marea Britanie. In cadrul expozitiei vor fi prezente 22 de universitati si 3 scoli britanice ce isi vor prezenta ofertele educationale elevilor si studentilor romani interesati de studiul in Regatul Unit.

Intrarea la eveniment este libera. Inscrierile se pot face accesand link-ul: http://goo.gl/UWT3l8. Education UK Exhibition se adreseaza in mod special elevilor si parintilor acestora, studentilor, profesorilor, dar si tuturor persoanelor interesate de studiul in Marea Britanie. De asemenea, evenimentul reprezinta oportunitatea de a afla direct de la sursa informatii de incredere despre sistemul educational britanic si despre posibilitatile de angajare ale absolventilor programelor de top din domeniile economie, IT, marketing, drept, arte, inginerie si stiinte prezentate de universitatile britanice.

Evenimentul este ocazia perfecta pentru a afla mai multe informatii despre cele mai bune cursuri, dar si tabere de vara din Marea Britanie pentru învatarea limbii engleze. Totodata, pe timpul expozitiei va fi prezent standul British Council unde se oferă ultimele noutăti despre programele si examenele de limba engleza.

Institutiile educationale care vor lua parte la expozitie sunt: Windermere School, Regent Group, Christ College (Brecon), Cardiff University, De Montfort University, Kaplan Holborn College, London Metropolitan University, London South Bank University, Nottingham Trent University, Queen Mary University of London, Teesside University, The University of Law, The University of Manchester, University College Birmingham, University for the Creative Arts, University of Birmingham, University of Chichester, University of Cumbria, University of East Anglia, University of Essex, University of Greenwich, University of Kent, University of Lincoln, University of West London, University of the West of England.

De asemenea, pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri pentru a discuta in mod direct cu reprezentantii UCAS despre procedura de aplicare la studii în Regat. UCAS este programul prin care se administreaza inscrierile universitare, un numar de aproximativ 650.000 de viitori studenti îl folosesc in 340 de universitati si colegii din Marea Britanie.

Nu in ultimul rand, cu ocazia expozitiei se organizeaza concursul Education is GREAT. Castigatorul concursului va beneficia de un premiu important acordat de British Council si de partenerii sai in ziua evenimentului.

Toate detaliile expoziției și concursului pot fi găsite pe website-ul British Council România: http://www.britishcouncil.ro/en/study-uk/education-uk

 Parteneri media: Radio România Internațional, Radio România Cultural, Agenția Națională de Presă AGERPRES, Agenția de Presă RADOR, Evenimentul Zilei, RomâniaPozitivă.ro, OnlineStudent.ro, DiasporaLive.ro, Edu-news.ro, Studenție.ro, ȘtiriONG.ro, AcademicLink.ro, IQool, EurActiv, România în Contact, Radio France Internaționale, Diaspora Românească, Român în UK.