Redeschiderea stagiunii la Opera Nationala

Opera Națională București vă invită joi, 30 octombrie, la ora 17.30, în foaierul central, să participați la conferința de presă care marchează redeschiderea stagiunii, într-o clădire complet renovată acustic și arhitectural, precum și  premiera unei noi producții La traviataîn regia britanicului Paul Curran .
Directorul Operei Naționale București, Răzvan Ioan Dincă, alături de membri ai echipei artistice care a montat La traviata, vă stau la dispoziție pentru detalii și lămuriri. Vă asigurăm că acest dublu eveniment, care pentru artiștii Operei Naționale reprezintă un moment important, se înscrie într-un demers amplu, care își propune ca spectacole de înaltă performanță artistică, desfășurate într-o atmosferă culturală de disticție autentică, să-i fie garantate publicului la fiecare reprezentație. Concret, avem șase premiere în această stagiune, pentru fiecare în parte fiind invitate echipe internaționale de creație (regizori, dirijori, scenografi și lighting designeri), cu cotație artistică de primă linie pe marile scene ale lumii. Distribuțiile propun să prezinte publicului nu doar artiștii angajați ai Operei Naționale București, însă lor li se alătură soliști, cu precădere români, cu carieră în plină desfășurare pe scenele importante ale lumii.
Vă așteptăm, așadar joi, la 17.30, în foaierul Operei Naționale București și vă atașăm, alăturat informații de background, o fotografie de la repetitii, afișul spectacolului  La traviata și trailere realizate de ONB cu detalii despre producția artistică.