Legea bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale pe anul 2015 va intra în dezbaterea comisiilor parlamentare de specialitate

Legea bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale pe anul 2015 va intra mâine în dezbaterea comisiilor parlamentare de specialitate. Senatorii şi deputaţii au putut depune amendamente la proiectul propus de guvern. Vineri, documentul va intra în dezbaterea plenului parlamentului.

Parlamentarii PNL au anunţat deja că au un număr mare de propuneri pe care le doresc incluse în bugetul de stat. Liberalii spus că executivul nu a prevăzut în proiectul prezentat parlamentului măsuri pentru stimularea investiţiilor, crearea de locuri de muncă, atragerea fondurilor europene din exerciţiul financiar 2014-2020, precum şi sume suficiente pentru educaţie şi sănătate. Şi parlamentarii UDMR au amendamente în domenii care vizează bugetul pentru minorităţi sau infrastructura rutieră. Potrivit calendarului stabilit de birourile permanente din Senat şi Camera Deputaţilor discuţiile din comisiile parlamentare asupra bugetului de stat se doresc finalizate până vineri, când documentul va intra în dezbaterea plenului reunit al parlamentului.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 15 decembrie