Ministerului Transporturilor va publica pe site-ul instituţiei o sinteză cu informaţii privind Planul General de Transport

Ministerului Transporturilor va publica în perioada următoare pe site-ul instituţiei o sinteză cu informaţii privind Planul General (aşa-numitul Master Plan) de Transport – a mai anunţat purtătorul de cuvant al guvernului, Corneliu Calotă. El a explicat că în şedinţa de guvern de astăzi nu s-a stabilit în detaliu dacă prioritare vor fi autostrăzile sau drumurile expres, pentru că discuţia de astăzi a fost doar una foarte tehnică. O analiză mult mai aplicată pe acest plan ar urma să aibă loc în luna ianuarie.
Executivul a mai hotărât, în şedinţa de astăzi, să aloce peste 270 de milioane de lei Ministerului Apărării Naţionale. Banii se vor îndrepta spre industria de profil şi înseamnă în primul rând menţinerea locurilor de muncă, mentenanţă şi plata în avans, din 2015, pentru achiziţionarea celui de-al şaptelea avion militar Spartan – ne-a transmis redactorul nostru Petruţa Obrejan.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 decembrie