Declaraţii ale preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu: /…/ au fost lansate în spaţiul public. În legătură cu subiectul punctual la care vă referiţi, dacă există elemente care să fie luate în considerare şi cei care le au cred că sunt demne de luat în considerare, le recomand să le trimită la DNA. Da! Şi mai mult de atât nu am ce să vă comentez. Vă mulţumesc foartre mult!

Reporter: Dar dumneavoastră…..

Călin Popescu-Tăriceanu: Le recomand să le înainteze la DNA, pentru că eu cred că este singura structură competenmtă să analizeze astfel de documente, cum vreţi să le numiţi dumneavoastră. Eu alte comentarii nu am ce să fac, pentru că nu sunt dispus să intru în astfel de speculaţii fără niciun fel de temei.

Reporter: Doar o precizare. Până acum v-a întrebat cineva, vreun procuror de această chestiune? Sau nu a existat nicio discuţie?

Călin Popescu-Tăriceanu: Nu, nu. V-am spus nu. De câte ori vreţi să vă spun?

Reporter: Cum vă explicaţi faptul că numele dumneavoastră este pronunţat în acest dosar?

Călin Popescu-Tăriceanu: Să ştiţi că numele meu nu ştiu dacă este pronunţat în acest dosar. Văd că la Realitatea este vehiculat numele meu în diverse chestiuni. Ţine de politica postului. Nu am ce să comentez. Fiecare îşi face meseria aşa cum consideră. Vă mulţumesc!

Realizator: Preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, primele reacţii după acuzaţiile din dosarul Microsoft. Miniştrii din Guvernul Tăriceanu au fost denunţaţi de Gabriel Sandu la DNA în afacerea EADS, iar printre cei denunţaţi se află chiar şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu.

ROMÂNIA TV – 3 martie