Dezvoltarea relaţiilor economice cu ţările din zona Golfului depinde doar de autorităţile de la Bucureşti

Premierul Victor Ponta a revenit azi noapte la Bucureşti din turneul de şase zile pe care l-a făcut în zona Golfului. Într-un interviu pentru Radio România Actualităţi, şeful guvernului a afirmat că dezvoltarea relaţiilor economice cu ţările din această zonă depinde doar de modul în care autorităţile de la Bucureşti îşi vor promova interesele.
Victor Ponta: Am reuşit, din punct de vedere politic, să arătăm din nou că ne intersează relaţia cu ei. Din partea lor a existat de la început deschidere. Am discutat despre lucruri foarte concrete. Acum trebuie să ne şi ţinem de cuvânt pentru că noi avem prostul obicei să discutăm proiecte şi dupa aceea, din probleme de birocraţie, de frică de a nu semna  pentru că vin procurorii şi nu ştiu ce se întâmplă, le lăsăm baltă. Or, o să mă ocup personal ca în următoarele şase luni să vedem concretizate o parte din proiectele discutate.
Premierul Victor Ponta într-un interviu acordat trimisului nostru Angela Matei la întoarcerea din turneul efectuat în zona Golfului.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 mai