Alb Negru lanseaza single-ul si videoclipul „Love, Love”, alaturi de Ralflo si Rares

Baietii de la Alb Negru se intorc la formula care i-a mentinut cativa ani in topurile muzicale si lanseaza din nou, alaturi de Ralflo si Rares, o noua promisiune muzicala.

„Love, Love” este o piesa vesela, cu un videoclip pe masura, energic si molipsitor. Laitmotivul este, evident, iubirea, insotita de dramele si emotiile ei. Versurile sunt, pe cat de actuale, pe atat de nemuritoare, si descriu o iubire capricioasa, dar salvatoare, care vine cand te astepti mai putin. „Tot raul spre bine/ e adevarul chiar de nu-ti convine”, canta Alb Negru, alaturi de Rares si Ralflo.

Finalul povestii sugereaza implinirea iubirii, insa a niciunuia dintre cei 4 baieti care o curteaza pe fata din clip. Morala povestii imbraca multe adevaruri, intre care faptul ca iubirea poate aparea atunci cand te astepti cel mai putin, ca nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se potriveste etc. De asemenea, in clip il putem recunoaste si pe Aurelian Temisan, alaturi de sotia si fetita sa, imaginea familiei perfecte.

Regia videoclipului ii apartine lui Dan Petcan, iar single-ul „Love, love” este compus de catre baietii de la Alb Negru, Kamara si Andrei, alaturi de George Popa, Ralflo si Rares.

“Piesa ‘Love, Love’ este un fel de continuare a single-ului ‘Mi-e sete de tine’, atat muzical, cat si din punct de vedere al componentei. De cand am auzit-o, am simtit ca trebuie sa fie in aceeasi formula ‘magica’ de 4. E o melodie vesela si optimista”, spun baietii de la Alb Negru.

Povestea muzicala Alb Negru a inceput în 2004, la Festivalul de la Mamaia, cu piesa „Noi doi”.

Au editat pana in prezent 5 albume.

Au lansat 15 videoclipuri.

Au la activ sute de concerte.

Au reprezentat Romania la Helsinki, alaturi de Todomondo, in cadrul concursului international Eurovision (2007).

Desi doar Andrei si Kamara formeaza trupa Alb Negru, ei au cunoscut succesul si alaturi de alti artisti de top din Romania, precum Simona Nae, Andra, Nico, Andreea Bănică, Paula Seling, Horia Brenciu, Shift.

Anul de referinta pentru Alb Negru ramane insa 2012, cand cei doi artisti, impreuna cu Ralflo si Rares, au lansat hitul “Mi-e sete de tine”, single castigator a “Best Song 2013″ si “Best Pop 2013″ in cadrul Media Music Awards 2013, fiind cea mai difuzata piesa a anului.

In 2014, odata cu aniversarea celor 10 ani de activitate, Alb Negru a lansat albumul “TENtatii”.

Playlist-ul de concert al Alb Negru mai include si alte piese cunoscute, precum “Colegi de camera”, “Noi doi”, “Dubii”, “Hello” si “Fara sens” etc.

Din 2010, managementul trupei Alb Negru este semnat de catre Marius China/Sprint Media.