Nico lanseaza single-ul si videoclipul „Alt inceput”, feat Sonny Flame

Dupa colaborarea cu Shobby pentru piesa „Clipe”, Nico lanseaza alaturi de Sonny Flame single-ul si videoclipul „Alt inceput”.

Alt Inceput este o piesa Pop cu usoare influente R&B, ce vorbeste despre o relatie ce are de suferit din cauza infidelitatii. Mi-am dorit de mult timp sa fac o piesa cu Sonny Flame, vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest stil muzical; la fel ca mine, Sonny Flame este un fan al genurilor R&B/Hip-Hop. Dupa ce am imprimat strofele mele si refrenul piesei, am stiut ca el este solistul potrivit pentru ca piesa ‘Alt Inceput’ sa sune impecabil. Si nu m-am inselat!”, declara Nico.

Noul single, „Alt inceput”, este compus de catre Sonny Flame, Laurentiu Matei si Ovidiu Iordache, iar videoclipul este regizat de catre Petre Nastase. Nico a mai colaborat cu regizorul Petre Nastase si pentru videoclipurile „Love Mail” si „Pe-o margine de lume”.

Colaborarea cu Shobby, din 2014, a venit dupa 6 ani de la primul featuring lansat de catre cei doi artisti. Odata cu lansarea single-ului „Clipe”, Nico s-a intors la marea ei dragoste, R&B-ul. Artista a mai lansat, de-a lungul timpului, piese in colaborare cu numerosi artisti, printre care BUG Mafia, Puya, Cabron, F. Charm.