Dara lansează ”Ruleta”, o piesă manifest, profundă și vindecătoare

În vremuri de mare încercare pentru umanitate, în plin război între Rusia și Ucraina, muzica poate aduce alinare.

Dara lansează ”Ruleta”, o piesă emoționantă, profundă, inspirată din traumă și suferință, care se potrivește situației actuale, durerii și neliniștii care a cuprins Europa, dar și multe alte state din lume.

Dara – Ruleta

Atunci când cuvintele parcă nu mai au putere, muzica unește suflete și așterne puțină liniște, iar solidaritatea și compasiunea aduc speranță.

”La vârsta de 5 ani, am simțit prima dată frica de război. Poate pentru că bunica mea mai povestea uneori rupturi de istorii despre “cum a fost pentru ea, fetiță de 6 ani, să treacă prin cel de-al doilea război mondial”, sau poate pentru că am aflat prea devreme, la vârsta de 3 ani cum e să simți că într-o noapte cineva intră peste familia ta si îți distruge orice senzație de siguranță.

Copiii sunt nevinovați și neputincioși.

Acum un an, am scris o piesă care este foarte personală și urma să fie lansată pe 23 martie, ziua în care lansez albumul.

“Ruleta” era istoria despre trauma mea pe care nu am putut-o povesti în cuvinte mulți ani. Acum, din păcate, a devenit istoria despre trauma unei întregi națiuni, a copiilor unui popor.

Niciun copil în lumea asta nu merită să vadă și să simtă ceea ce simt copiii din Ucraina acum. Mă rog ca îngerii păzitori care m-au ocrotit pe mine în 1996 să îi ocrotească și să le aducă liniștea și pacea la ei acasă cât mai curând”.💛, a declarat Dara.

”Ruleta” a fost compusă de Dara și AlbWho, versuri Dara, producție Vlad Măzărel. Piesa a fost lansată cu lyric video, filmat și editat de Alexandru Mureșan.

În descrierea videoclipului, Dara a menționat surse credibile către care cei care pot și vor să dea o mână de ajutor să se îndrepte.

Dara este un artist și compozitor cunoscut publicului din România, datorită unor piese în colaborare cu Carla’s Dreams, Antonia, INNA, Sasha Lopez.