Descoperă Suvenirul de Alba Iulia !

Între 19 şi 21 iunie, vino în Piaţa Cetăţii și trăieşte în Cealaltă Capitală.

  În perioada 19 – 21 iunie, în Piața Cetății din Alba Iulia, se desfăşoară proiectul Suvenir de Alba Iulia! Concept dezvoltat de ELITE ART GALLERY şi implementat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, Suvenir de Alba Iulia propune facilitarea accesului pentru publicul larg și turiști la evenimente culturale şi artistice pe plan local şi regional și dezvăluirea valorilor orașului.

 Pentru o prezentare inedită a proiectului cultural, un camion cu artă va fi amplasat în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia în perioada 19 – 21 iunie, unde se vor amenaja într-un mod artistic opere de artă și accesorii, într-un cadru neconvențional.

  Alba Iulia este diferenţa dintre unde eşti şi unde-ai vrea să fii. Este orașul în care vezi, ştii, asculţi, guşti, cunoşti, întelegi, creezi și explorezi. E locul care are mereu ceva nou cu care să te surprindă. Şi ceva atât de vechi şi de frumos să te impresioneze. Înconjurat de ape şi păzit de munţi. Încărcat de istorie şi pregatit pentru viitor. Alba Iulia nu e doar un loc. Este acel loc! Clădit pe istorie, primitor şi deschis, liniştit sau efervescent. Un loc gata să-și scrie istoria la prezent. E oraşul renăscut pentru ca tu să îţi poţi lărgi orizonturile. Vino să-l descoperi!

 În acest context, proiectul Suvenir de Alba Iulia , propus de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO vă invită să participaţi la un efort comun de regăsire a identităţii, de localizare si apoi de reprezentare a simbolisticii locale, care să definească spiritul oraşului. Acest exerciţiu poate fi denumit simplu „suvenir”, care poate semnifica o stare, un fapt, un obiect, o amintire…