Zimnicea revine pe harta CFR Călători

Începând de astăzi 5 octombrie 2015, CFR Călători revine și pe ruta Alexandria – Zimnicea, după ce, urmare a numeroaselor solicitări și demersuri din partea cetățenilor și a autorităților locale, a reluat în acest an circulația pe alte 5 rute: Târgovi ște – Pietroșița, Timi șoara Nord – Jimbolia, Târgu Neamț – Pașcani, Sighișoara – Odorhei și  Remetea Mică – Timişoara Nord.

Patru trenuri vor parcurge distanța Alexandria – Zimnicea și retur în aproximativ o oră şi vor deservi locuitorii tuturor localităţilor din parcurs (Zimnicea, Soimu, Pauleasa, Smardioasa, Branceni și Tiganesti), asigurându-le astfel legătura cu Bucureștiul, prin Roșiori, și cu alte localități de pe harta feroviară a județelor Teleorman, Olt și Dolj.  Acestea vor circula în regim Regio, un bilet clasa a 2-a costă  7  lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 147 lei, iar pentru elevi și studenți abonamentul lunar este 73,5  lei, aceștia beneficiind de 75% reducere din valoarea tarifului integral de transport. (detalii orare si tarife in ANEXA)

În plus trenul Regio 9370, Alexandria (pl.19.08) – Roșiori Nord (sos.20.06), va circula zilnic, iar trenurile Regio 11223 si 11224, Roșiori Nord – Alexandria – Zimnicea și retur vor înlocui între Roșiori Nord și Alexandria trenurile Regio 9367 și 9368.

CFR Călători mulțumește tuturor celor care prin faptul că își vor cumpără bilete de tren sau abonamente vor contribui nemijlocit la menținerea acestor trenuri în circulație .

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren  și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. În punctele de oprire : Zimnicea, Soimu, Pauleasa, Smardioasa, Branceni și Tiganești, unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia de a-şi procura biletele de la conductorul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete .

Pentru informații complete despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la telefon: 021 9521 sau să se adreseze personalului nostru din gări.