Ministerul Finanțelor Publice a plătit premiile câștigătorilor la Loteria bonurilor fiscale emise în luna iunie a.c.

Ministerul Finanțelor Publice a virat astăzi, 14 octombrie a.c., sumele aferente premiilor acordate în cadrul extragerii la Loteriei bonurilor fiscale organizate în data de 19 iulie a.c., pentru bonurile emise în luna iunie 2015. Fondul de premiere de 1 milion de lei a fost acordat celor patru persoane care au depus cereri de revendicare însoțite de bonuri câștigătoare valide – bonuri emise în data de 1 iunie 2015, cu valori de 509 lei.

Valoarea brută a unui premiu este de 250.000 de lei, iar valoarea netă a fiecărui premiu este de 210.096 lei, în urma reținerii impozitului prevăzut de Codul Fiscal.

Lista persoanelor care au depus cererile de revendicare și cărora li s-au virat și premiile menționate este publicată pe site-ul MFP, la următorul link:

http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/listacistigatori19iulie2015.pdf

Ulterior, depunerii bonurilor fiscale câștigătoare Direcţia Generală Antifraudă Fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a verificat autenticitatea bonurilor depuse, fiind validate toate cele 4 bonuri.

NOTĂ:

Pentru extragerea lunară a  Loteriei bonurilor fiscale organizată în luna august 2015, la care au participat bonurile fiscale emise în luna iulie a.c., au fost depuse 15 cereri de revendicare în termenul prevăzut de legislația în vigoare. La această extragere au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 23 iulie, cu valoarea de 364 lei.

Totodată, pentru Loteria bonurilor fiscale organizată în luna septembrie 2015, la care au participat bonurile fiscale emise în luna august a.c., au fost depuse 33 de cereri de revendicare până astăzi, 14 octombrie a.c. La această extragere au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 5 august a.c., cu valoarea de 320 lei.

Pentru aceste doua extrageri procedura legala de verificare a autenticității bonurilor fiscale depuse este in curs de derulare.
Duminică, 18 octombrie a.c., va fi organizată extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise în luna septembrie 2015.