Criss Blaziny si Alessandra lanseaza single-ul si videoclipul „Adio, da’ mă intorc”

Dupa succesul hit-ului „Regina Balului”, lansat alaturi de Rashid, rapper-ul constantean Criss Blaziny, lanseaza piesa si videoclipul „Adio, da’ ma intorc”, in colaborare cu Alessandra.

Noul single, „Adio, da’ ma intorc”, este compus de catre Criss Blaziny, Dumitru Dascalu, Alessandra si Costin Milon, iar videoclipul este regizat de catre Calatorie Magica, a fost filmat in luna octombrie a acestui an in mai multe locatii din Bucuresti. Scenariul reda fragmente ale unei povesti de dragoste, al carei mesaj este ‘un raspuns de adio la adio’.

Criss Blaziny declara ca „inspiratia muzicii pentru suflete o am datorita unei muze, o boema urbana, pe care o pastrez invaluita in mister”.

Artistul originar din Constanta a devenit cunoscut odata cu lansarea piesei „Regina balului”, lansata in luna martie a acestui an si care intre timp depaseste 7,5 milioane de vizualizari pe YouTube. Criss s-a lansat in muzica in urma cu 12 ani, iar pana in prezent a colaborat cu artisti ca What’s UP, Deliric, DOC, MEFX, Tranda, Zhao, Skizzo Skillz, Andreea Balan, Chimie.

Vocea feminina ii apartine Alessandrei, o tanara artista nascuta in Focsani, care a inceput sa cante de la varsta de 4 ani. In 2013, a lansat cateva piese sub pseudonimul „Yonna”, iar din 2015 a revenit la numele real si a lansat single-ul „Eres Mi Vida” care s-a bucurat de succes si in afara granitelor Romaniei.