Liberalul Răzvan-Ioan Sava este noul primar general interimar al Capitalei

Liberalul Răzvan-Ioan Sava este noul primar general interimar al Capitalei. El a fost ales astăzi de Consiliul General cu 34 de voturi „pentru” şi 11 „împotrivă”. Noul edil şef a anunţat că îşi doreşte să construiească o administraţie modernă în sprijinul bucureştenilor.

Răzvan-Ioan Sava: Prioritatea zero este rezolvarea situaţiei la RADET, vreau ca împreună cu conducerea RADET să stabilim nişte măsuri clare, astfel încât bucureştenii să nu aibă probleme cu furnizarea de apă caldă şi căldură. Mâine voi convoca Comitetul de Iarnă. Următoarea măsură este aceea de a le solicita funcţionarilor să posteze pe site toate contractele aflate în derulare. Ultima este aceea, de a demara de urgenţă contractarea serviciilor de audit pentru o radiografie cât mai exactă asupra situaţiei din Primărie.

Realizator: Reporterul Radio România Actualităţi, Atena Teognoste, reaminteşte că Ştefănel Dan Marin, care ocupa acest post, a fost destituit, ieri, prin vot, de Consiliul General, la iniţiativa consilierilor liberali. Printre motivele invocate de ei s-au aflat: lipsa unui buget al furnizorului de căldură RADET şi a unei soluţii în problema gratuităţilor pentru transportul în comun.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 25 noiembrie