Trupa Voltaj face apel la decenta

Pe 3 decembrie 2015, trupa Voltaj va sustine la Cluj-Napoca un concert extraordinar, cea mai mare productie a unei trupe romanesti, ale carui incasari vor fi in totalitate donate victimelor, familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Recent, pe afisele de promovare a evenimentului ce va avea loc in Cluj, au fost lipite stickere care anunta anularea acestui concert, informatie in totalitate neadevarata. Concertul va avea loc conform programului anuntat de catre trupa.

„Nu s-a pus pentru nicio clipa problema anularii acestui concert. Din contra, ne dorim cat mai multi cumparatori de bilete pentru ca absolut toate incasarile acestui concert vor fi donate persoanelor afectate de tragedia din clubul Colectiv”, declara Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Chiar daca situatia cu care se confrunta Voltaj nu este singulara, este cu siguranta cea mai grava, din punct de vedere moral, prejudiciul fiind adus direct victimelor sau famiilor victimelor din clubul Colectiv.

„Este o fapta incalificabila. Nu poate exista niciun motiv pentru care cineva sa vrea sa saboteze vanzarile de bilete pentru un concert ale carui incasari sunt 100% donate unor oameni care au foarte mare nevoie de ajutor. Facem un apel la respect, moralitate si decenta! Vorbim despre oameni care sufera si nimeni nu are dreptul sa ii desconsidere. Initial, incasarile acestui concert urmau sa fie donate copiilor aflati in dificultate. Acum, am hotarat sa ii ajutam pe cei care sufera in urma tragediei din clubul Colectiv”, continua Calin Goia.

Concertul „Din toata inima” Simfonic va avea loc pe 3 decembrie, orele 19:00, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Alaturi de orchestra filarmonica Simona Strugaru Symphonics, formata din 45 de muzicieni, trupa Voltaj va purta publicul intr-un spectacol muzical inedit si plin de emotie.