Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI

Dacă toţi oamenii de pe pământ sunt Fraţi, atunci toţi copiii Lumii sunt copiii noştri. Dacă toţi oamenii sunt Fraţi, ne asumăm cu toţii o parte de responsabilitate în soarta rezervată copiilor. Actualitatea ne demonstrează în fiecare zi: copilul este victima ideală, fără apărare, fără mijloc de recurs şi dispune de prea puţină ascultare.

Acesta este motivul pentru care acţiunile filantropice ale Fundaţiei Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI sunt orientate în mod special în favoarea copiilor, viitorul României de mâine.

Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI operează în mod discret dar transparent, pe măsura mijloacelor sponsorilor, susţinătorilor şi membrilor ei, şi aceasta începând cu anul 1999, promovând multiple proiecte umanitare şi sociale, printre altele acţiunea anuală de amploare naţională şi internaţională „CRĂCIUN PENTRU TOŢI”. Această acţiune permite de ani de zile tuturor oamenilor de bună credinţă să se federalizeze în jurul unui proiect comun şi astfel să dea forţă intervenţiilor noastre umanitare.

La data de 1 noiembrie 2015, a fost lansat proiectul „Solidaritate cu copii victime din Clubul Colectiv”. Această campanie caritativ umanitara culminează cu: Concertul extraordinar „Crăciun pentru toţi” ce va avea loc pe data de 19 decembrie 2015, la orele 19, la Ateneul Român din Bucureşti.

În colaborare cu TVR, Orchestra Camerata Regală, Corul Vox Medicalis, soliști ai Operei Române, Filarmonica George Enescu și prezentat de Maia Morgenstern, Gala-Concert se anunță a fi una plină de surprize muzicale și nu numai.

Facem din nou apel la generozitatea dvs., la simţul dvs. de solidaritate şi fraternitate încercând să ne învestim împreună eforturile în reuşita acestei acţiuni şi să sublimăm bucuria noastră de ajuta pe semenii noştri într-o acţiune filantropică şi mai generoasă decât în trecut.