Putin este nemuritor? Internetul spune că da

putin cel viu

Putin este nemuritor? Potrivit internetului s-ar putea să fie, sau dacă nu, atunci în mod sigur este capabil să ‘călătorească’ în timp.
Pe Twitter au apărut deja fotografii ale unor soldaţi ruşi care seamănă foarte mult cu preşedintele lor. Una este din 1920, cealaltă din 1941, iar alăturate unei imagini recente a preşedintelui rus, par a semăna precum picăturile de apă. Teoreticienii conspirației nu au nici o îndoială asupra faptului că Putin este nemuritor. Sau, cel puțin, că este un călător în timp care serveşte de mai multe secole patria mamă. Susținătorii acestei teze, aşa cum relatează „Disclose.tv”, au lansat legenda potrivit căreia Putin este o creatură mitologică, nemuritoare și atotputernică, care se află pe planeta Pământ de secole, probabil chiar milenii.
Dar mai există şi o altă teorie, la fel de bizară, care îl asociază pe Vladimir Putin cu Vlad Țepeș, cunoscut mai bine sub numele de Contele Dracula. Cei care studiază ”cazul” îşi pun întrebarea dacă nu cumva tehnologia rusă este atât de avansată, încât să fi inventat deja călătoria în timp?

(www.ilmessaggero.it)