Fostul premier, Victor Ponta, susţine că va detalia programul de guvernare după şedinţa Comitetului Executiv al partidului

Fostul premier, Victor Ponta, susţine că va detalia programul de guvernare după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, care se va desfăşura joi. El a precizat că acesta este gata şi va fi prezentat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după care, fiecare responsabil de domeniu va intra în detaliile tehnice.
Victor Ponta: Eu o să-l sprijin cu toate cunoştinţele mele pe ceea ce cred că mi-a ieşit foarte bine, în ultimii trei ani, patru ani – aşa zice şi domnul Cioloş, de altfel, că mi-a ieşit foarte bine – şi anume pe nivelul de viaţă al românilor: taxe mai mici, salarii mai mari, pensii mai mari, încasări bugetare mai bune. Repet, pe ceea ce s-a dovedit că m-am priceput. După ce, repet, după ce se face prima prezentare în ansamblu a programului, de către Liviu Dragnea, după aceea eu o să vă stau la dispoziţie două luni, să vă explic cum e cu banii românilor şi bani pe care i-am găsit în ultimii trei ani.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 20 septembrie