George Clooney şi Amal au cheltuit trei milioane de dolari pentru siguranța gemenilor lor

Prima regulă: nu facem economie. Aşa începe, potrivit lui George Clooney şi soţiei sale, Amal, decalogul părintelui perfect. După ce au sărbătorit nașterea gemenilor Ella și Alexander pe 6 iunie, actorul și frumoasa lui soție nu au pierdut niciun moment și au decis să semneze un cec în valoare de trei milioane de dolari pentru siguranța copiilor lor.
Cifra astronomică oferită de soții Clooney este menită să asigure intimitatea și liniștea copiilor și a întregii familii, în reşedinţa lor somptuoasă de la Sonning, în regiunea britanică Berkshire, unde a fost deja pus în funcţiune sistemul de securitate alcătuit din camere de luat de vederi, din senzori de mişcare şi din laser.
Mai mult decât atât, pentru modesta sumă de 300.000 de dolari, George și Amal au angajat o adevărată echipă de gărzi de corp, dintre care uniii vor asigura liniştea de-a lungul granițelor proprietății, în timp ce două „gorile“, vor avea grijă zi și noapte de bebeluşi, direct în interiorul casei. Pe scurt, pentru intruși, paparazzi și curioşi se anunță zile grele. Astfel încât, pentru a avea informații despre gemeni, vor trebui să se bazeze doar pe relatările părinţilor, sau eventual pe cele ale rudelor. Printre care se numără şi bunicul Nick (Clooney), care a vorbit deja cu mass-media despre nepoții săi: „Copiii sunt frumoşi. Au părul des şi negru, iar băiatul are nasul lui George. Alexander și Ella sunt două nume frumoase. Soția mea vă va spune cine a moştenit nasul bunicului şi cine pe cel al bunicii; sunt perfecţi!”./cpaunel/abuzoian

(www.ilmessaggero.it – 13 iunie)