Diana Toma va reprezenta România în competiţia internaţională Miss Tourism Universe 2017 din Beirut, Liban

Miss Tourism Universe 2017

  • Diana este nascuta in Chisinau, are 23 de ani, 1,75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 89-62-91.
  • Diana a absolvit Facultatea de Business si Administrare din cadrul Academiei de Studii Econimice si vorbeste 2 limbi straine, engleza si rusa.
  • Diana TomaDiana este pasionata de calatorii, modeling, design vestimentar, lectura si sport
  • „Sunt extrem de fericita ca am reusit sa ma calific pentru a doua oara in finala unei competitii internationale de frumusete, sa reprezint cu mandrie Romania in cadrul Miss Tourism Universe 2017. Voi reprezenta Romania cu onoare si demnitate in Beirut, promovand turismul, cultura si traditiiile tarii noastre in fata a miliarde de telespectatori si spectatori din intreaga lume, promitand tuturor romanilor sa fac tot ce imi sta in putere pentru a castiga un loc cat mai important pe podium. Le sunt profund recunoscatoare si le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune si onoare.
    Imi doresc ca si alte fete din tara noasta sa traiasca acest sentiment de victorie, sa-mi urmeze exemplul si sa aducem impreuna Romaniei cat mai multe titluri castigate in marile competitii internationale de frumusete. – ne-a declarat Diana TomaMiss Tourism Universe Romania 2017.
  • „Diana Toma este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Fiind la a doua ei participare intr-o competitie internationala de acest gen, Diana are experienta, frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism Universe Romania.

https://www.facebook.com/miss.tourismuniverse.romania.fan.page

Sursa comunicat: ExclusivEvent

Ernest Hadrian Böhm | President Miss Universe Romania Organization| CEO ExclusivEvent

office@missuniverseromania.com | Phone +40.754.895.969 | www.MissUniverseRomania.com

Facebook www.facebook.com/ernest.hadrian.bohm  | www.facebook.com/MissUniverseRomania