SORE lanseaza “Ultima lacrima”

 • Un single – manifest pentru femei, despre curaj, încredere și ambiți

  Sore lansează “Ultima lacrimă”, o piesă manifest, prima dintr-o serie dedicată femeilor în care mesajul artistei vorbește despre curaj, asumare și ambiție. Pentru că ne-a obișnuit să fie #different, Sore își dorește mai mult, asa că și-a propus să abordeze cu maturitate un subiect important: încrederea in sine.

  Marți, 3 octombrie, în cadrul Media Music Awards, Sore a surprins și încântat publicul cu prima audiție a single-ului “Ultima lacrimă”. Piesa a fost percepută ca o declarație de independență, momentul final de pe scenă dezvăluind un discurs îndrăzneț, de susținere și încurajare pentru femei.

  Lansarea videoclipului “Ultima lacrimă” este un moment cu atât mai important, cu cât scenariul și regia clipului poartă semnatura artistei. Este pentru prima dată când Sore se află în această postură și explică motivul pentru care a decis să fie regizorul clipului, spunând că este o persoană implicată 100% în proiectele sale. “Sunt genul de om curios, dornic de experiențe noi, așă că am avut această idee în care îmi doream un clip simplu, cât mai curat, care să exprime faptul că urmează un nou început artistic, un moment asumat, gândit și simțit de mai mult timp.

  Sore crede despre “Ultima lacrimă” că este o piesă cu versuri puternice, un apel la curaj și acceptare, care se ramifică în orice situație de viață. “Important este mesajul piesei, care se poate aplica în orice context, pentru că vorbește despre puterea de a lua decizii și de a acționa spre binele tău. Nu este o piesă despre dezamăgirea în dragoste, așa cum s-ar putea crede la o primă audiție. Știu că muzica se așează întotdeauna mai bine pe armoniile dragostei, însă îmi doresc ca din #UltimaLacrimă să răsune îndemnul de asumare și de încredere în propria persoană.”

  Prin seria de piese care vor fi lansate în următorul an, Sore transmite femeilor un mesaj de susținere și evidențiază faptul că “suntem puternice și știu că fiecare dintre noi găsește resursele necesare să rămână optimist, indiferent de situație. Eu le mulțumesc echipelor HaHaHa Production, RAA Romanian Artist Agency și Universal Music Romania, pentru că m-au susținut mereu și îmi sunt alături în această aventură muzicală.”

  Ultima lacrimă” este o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production și este compusă de către Șerban Cazan, Vlad Popescu și Florin Boka, pe muzica lui Sore Mihalache, Andrei Tiberiu Maria, Vlad Popescu, Șerban Cazan și Florin Boka. Textul poartă semnatura lui Sore Mihalache, Andrei Tiberiu Maria și Vlad Popescu, iar creditele pentru producția videoclipului revin echipei Zoom pe Idei – Alexandru Biță, George Sanda și Adrian Miu.

  Sore poate fi urmărită pe conturile ei de social media, pe Facebook, Instagram și pe www.soreonline.com.