Carla’s Dreams lansează single-ul “Beretta” cu videoclip oficial

Carla’s Dreams revine cu un nou single care se numește “Beretta” cu videoclip oficial în regia lui Roman Burlaca.

Piesa a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Până la sânge”.

Videoclipul piesei “Beretta” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca pe baza unui scenariu și concept dezvoltat de Carla’s Dreams împreună cu el, DoP George Secrieru, produs de BR Films și Global Records.

Videoclipul este plin de simboluri și are la bază două alegorii.

Pictorul caută femeia perfectă, încercând să deseneze părțile frumoase ale mai multor femei. El nu vede ce desenează, pentru că desenează cu suc de lămâie. Când însă pune picturile deasupra focului, mereu apare același desen – Hel, zeița morții.

Putem observa că el are multe picturi de acest fel, ceea ce ne duce la concluzia că el face asta de foarte mult timp.

Într-un final, utilizând aceeași tehnică de a picta fără a analiza rezultatul, îl desenează pe Thanatos.

Povestea poate fi interpretată fie ca o discuție cu sinele despre lipsa de moralitate într-un cuplu sau ca o conștientizare a futilității căutării hedoniste (Eros) și ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos).

Beretta este cel mai vechi producător de arme din lume, originar din Italia, care este și leagănul picturii.

Anul acesta, Carla’s Dreams a susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului “Antiexemplu”, show regizat de artiști.

De curând, Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song “Imperfect”, Best Group, Spring Hit “Antiexemplu” și Summer Hit “Până la sânge”.

“Antiexemplu” și “Până la sânge” au dominat topurile radio și TV, pe locul 1 pentru multe săptămâni și cu câte 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.