Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a premiat un număr de 6.840 de firme bucureştene

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a premiat, în această seară, un număr de 6.840 de firme bucureştene. Cifra de afaceri şi eficienţa utilizării resurselor umane au stat la baza realizării topului din acest an. A primit un premiu de excelenţă şi Radio România Actualităţi pentru promovarea anteprenoriatului românesc.
Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ si Industrie a Muncipiului Bucureşti: Anul acesta, un trofeu de excelenţă special pentru promovarea antreprenoriatului român este oferit unor parteneri, dar în mod deosebit Radio România Actualităţi, partenerul nostru în promovarea rezultatelor economice şi a evenimentelor pe care Camera bucureşteană le realizează. Radio România Actualităţi este un partener mai vechi al Camerei bucureştene. Ceea ce e foarte important – este şi deţinătorul Trofeului Socec, obţinut în anii anteriori, unul din cele mai importante trofee pe care le acordă Camera bucureşteană, reluând o tradiţie privind primirea acelor entităţi care promovează antreprenoriatul românesc.
Realizator: Şi agenţia Agerpres a primit un premiu de excelenţă pentru promovarea conceptului Smart City, iar Televiziunii Române i s-a oferit trofeul „Ioan Socec” pentru obiectivitate şi profesionalism în reflectarea fenomenului economic, ne-a transmis redactorul RRA Florentina Varga./asalar/atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 octombrie