3 Sud Est lanseaza videoclipul piesei “Stele”

 

La cateva zile dupa lansarea single-ului “Stele”, 3 Sud Est revine cu videoclipul piesei, regizat de Dan Petcan. Filmarile s-au desfasurat in Bucuresti si au durat aproximativ 12 ore. Clipul reda in imagini povestea de iubire a doi tineri care transforma fiecare moment intr-o clipa de neuitat si sarbatoresc dragostea prin joaca, tandrete si dans. Piesa este compusa de catre cei trei artisti si produsa de hitmaker-ul Laurentiu Duta.

“«Stele» este o piesa pe care o dedicam tuturor indragostitilor si celor care isi incredinteaza inima persoanei pe care o indragesc, fara sa se teama de vulnerabilitatea de care da dovada. Cu siguranta, va veti regasi atat in povestea piesei, cat si a clipului, care pune in scena o frumoasa relatie de dragoste a unui cuplu. Speram sa va placa! Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/3seofficial/ pentru noi surprize”, declara Laurentiu Duta.

Anul acesta, legendara trupa aniverseaza 20 de ani de activitate muzicala printr-un turneu national care se va incheia in luna decembrie. In plus, baietii pregatesc un nou album, iar din 19 Ianuarie baietii vor incepe turneul de lansare a noului album. In vara, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesa romantica, inspirata de amintirile si povestile de dragoste traite de ei, iar anul trecut, trupa a lansat single-ul de succes si clipul “Cine esti?”, o frumoasa piesa de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV si radio.

Tot in 2016, Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au lansat piesa “Adio”, iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“. Printre cele mai cunoscute melodii ale formatiei se numara „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale si le-a adus succes, dar si „Amintirile“, cea mai indragita piesa a celor trei.