Ziua de 30 aprilie va fi liberă pentru bugetari

Ziua de 30 aprilie va fi liberă pentru bugetari. Anunţul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă în urmă cu puţin timp, la începutul şedinţei de guvern. Pentru detalii suntem acum în direct, de la Palatul Victoria, cu Andrei Şerban.

Reporter: Aşa este! Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că 30 aprilie va fi liberă, pentru a face punte cu 1 mai, care şi ea este zi liberă, dar a precizat că 30 aprilie va fi recuperată. Premierul a mai spus că se va adopta în această şedinţă şi hotărârea de guvern pentru modernizarea stadionului din Giuleşti, va costa peste 121 milioane de lei şi durata proiectului va fi de 21 de luni. Viorica Dăncilă a mai spus că săptămâna viitoare va prezenta raportul de guvernare pentru perioada care a curs de la începutul anului, dar şi priorităţile pentru perioada următoare. Premierul a zis că Pilonul II de pensii şi dezvoltarea lui va fi prioritatea perioadei următoare, premierul a zis că se va urmări ca niciunei persoane să nu i se diminueze pensia dacă va contribui la Pilonul II de pensii.

Realizator: Andrei Şerban a fost în direct de la Palatul Victoria cu primele detalii din şedinţa de guvern. Aşadar, mini vacanţă de 1 mai, zi care cade în acest an marţi. Va fi liberă şi ziua de luni, 30 aprilie./ilixandru/denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 12 aprilie