Nicole Kidman a făcut dezvăluiri pentru „New York Magazine”, într-un interviu în care povesteşte despre relaţia dintre femei şi putere.
„Să fiu soţia unui star puternic precum Tom Cruise m-a scăpat de cazurile de hărţuire sexuală obişnuite la Hollywood”, susţine actriţa.
Căsnicia celor doi actori a durat 11 ani, din 1990 până în 2001. Ea era foarte tânără, avea 22 de ani şi promitea mult: „Întotdeauna am fost şovăitoare în declaraţii. Acum sunt căsătorită cu bărbatul care este marea mea iubire şi mi se pare aproape nerespectuos…”, explică actriţa, referindu-se la Keith Urban. Kidman povesteşte despre relaţia cu Tom Cruise: „M-am căsătorit de foarte tânără, dar acest lucru nu a însemnat putere pentru mine, ci protecţie. M-am căsătorit din dragoste, dar să fiu soţia unui om extrem de puternic a împiedicat să fiu victimă a hărţuirii sexuale”, a adăugat vedeta.
„După despărţire am fost obligată să mă maturizeze şi am trăit şi eu momentele mele #MeToo”, a spus actriţa. Cu siguranţă, Nicole este o mare susţinătoare a mişcării deşi, se pare, nu a suferit niciodată din cauza hărţuirilor sexuale. Ea adaugă, în interviu: „Nu am nevoie să scriu un articol pentru a-mi povesti experienţele de viaţă. Morţi, pierderi, dureri… fiecare lucru iese la iveală prin intermediul muncii mele”./oavram/vdraguta

(www.oggi.it)/oavram/vdraguta