Meditaţii gratuite pentru BAC la Crucea Roşie din Hunedoara

Filiala din județul Hunedoara a Societății Naționale de Cruce Roșie din România dorește să vină în sprijinul comunității și să devină un partener permanent al acesteia. Am propus și am primit sprijin din partea comunității, din partea voluntarilor filialei noastre cu privire la realizarea unui proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar în vederea pregătirii suplimentare corespunzătoare a elevilor care urmează să susțină examenul de bacalaureat în vara anului 2019.

Activitățile se vor desfășura la sediul filialei hunedorene de Crucea Roșie din Deva. Prin această activitate dorim să venim în sprijinul elevilor care au potențial, dar nu își permit pregătire suplimentară din cauza situației materiale.

Cum se derulează proiectul!? În fiecare zi de sâmbătă, profesorul va fi prezent la ora 10:00 la sediul Crucii Roșii pentru susținerea orei de pregătire la matematică. Trebuie să subliniem faptul că pot beneficia de pregătire toți cei care urmează să suțină examenul de bacalaureat în această sesiune, indiferent dacă mai sunt sau nu elevi. Meditațiile sunt gratuite și vor începe din data de 19 Ianuarie 2019 și se vor acorda până la sfârșitul anului școlar în curs.