„Noul turneu internațional al Arianei este un act plin de emoție, look-uri impecabile și hit-uri de netăgăduit.” – Rolling Stone

 Definiția succesului poate fi tradusă prin crearea unui look și a unei identități artistice solide, calități de care superstarul Ariana Grande nu duce lipsă. După ce și-a ținut o lungă perioadă fanii cu sufletul la gură, Ariana a început mult-așteptatul turneu internațional, care a debutat cu un show memorabil, ce a avut loc pe 18 martie, în Albany, New York (Times Union Center).

 Cu părul bine stâns în coadă, postura asigurată de botinele cu toc, urechile strălucitoare de pisică și hanorace supradimensionate, Ariana Grande își însușește poziția de regină a muzicii pop. Într-o lume în care personalitatea artistică devine din ce în ce mai uniformă, Ariana Grande oferă tuturor o lecție despre performanță și un exemplu de profesionalism.

 „Sweetener World Tour” este elementul care încoronează succesul înregistrat de cele două albume, recent lansate, ale Arianei – „Sweetener” și „thank u, next”. Al patrulea turneu mondial al artistei a început în America de Nord, unde Ariana va fi însoțită de Normani, și va continua în Europa, din 17 august, unde Ella Mai va cânta în deschidere.

Ascultă / Descarcă albumul „Sweetener”: https://umusic.lnk.to/Sweetener
Ascultă / Descarcă „thank u, next”: https://umusic.lnk.to/arianagrandethankunext

Mai multe detalii privind datele și țările din cadrul turneului se găsesc aici.

Set List „Sweetener World Tour”

“Raindrops (An Angel Cried)”
“God Is A Woman”
“Bad Idea”
“Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”
“R.E.M.”
“Be Alright”
“Sweetener”
“Successful”
“Side to Side”
“Bloodline”
“7 Rings”
“Love Me Harder”
“Breathin”
“Needy”
“Fake Smile”
“Make Up”
“Right There”
“You’ll Never Know”
“Break Your Heart Right Back”
“NASA”
“Goodnight n Go”
“In My Head”
“Everytime”
“One Last Time”
“The Light Is Coming”
“Into You”
“Dangerous Woman”
“Break Free”
“No Tears Left to Cry”

Piesa Finală:

“Thank U, Next”