82 de locații de desfășurare a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește că, în data de 18 octombrie 2019, se va desfășura Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul se va organiza în 82 de locații, la nivelul celor 42 de agenții pentru ocuparea forței de muncă subordonate ANOFM. Locațiile de desfășurare a bursei atât în București, cât și în țară se regăsesc pe site-ul www.anofm.ro.

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați să contacteze agențiile pentru ocuparea forței de muncă pentru a anunța locurile vacante disponibile. Datele de contact pot fi vizualizate la pagina www.anofm.ro la secțiunea Contact/Contact AJOFM.

Totodată, reamintim faptul că participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

RADOR (15 octombrie)