Opt motive pentru o întâlnire

Joi, 5 martie, 2020, la ora 19, ne întâlnim la Carusel, în Lipscani!

Apariția primului număr al revistei „OPT motive” adună la Carusel lumea bună a scrisului. Inițiată într-o seară de decembrie, la Biblioteca Facultății de Litere din București, revista încearcă o reconciliere între publicațiile tradiționale și invazia producțiunilor din lumea virtuală.
Opinii, povești, texte și motive culturale, susținute vizual – acesta este conținutul primului număr, fondat de câțiva scriitori, nume de referință în literatura actuală, printre care Paul Cernat, Bianca Burța-Cernat, Doina Ruști, Cristina Bogdan și Cătălin D. Constantin, Mihai Ene, Ioana Cistelecan, Cătălin Ghiță, Lia Faur, Catrinel Popa și mulți alții.

Revista „OPT motive”, aflată deocamdată doar în format online (https://optmotive.ro) reunește colaboratori, scriitori interesați de revistă. Primul număr conține recenzii de Anca Eftenie, Catrinel Popa, Bianca Burța Cernat, confesiuni de scriitor,  cronică de film dar și o ficțiune inedită semnată de Bogdan-Alexandru Stănescu.
Recepția va avea loc în str Lipscani nr 55, la Librăria Cărturești Carusel.
Debutul întâlnirii se va petrece în plină epocă victoriană, reînviată de studenții UNATC, clasa Valeria Sitaru (Matei Constantin, Pedro Gâfei, David, Drugaru, Marian Dumitru, Ionuț Ionescu, Silviu Neagoe).
În încheiere, un moment special cu actorul Adi Lepădatu.

OPT este un acronim (opinii, povești, texte), care ține locul oricăror motivații sau motive, într-o lume în care cei mai mulți deplâng decăderea culturală, iar cei puțini, refugiați pe minuscule insule culturale, sunt mai preocupați de teritoriul cucerit, decât de reconstrucția cetății de litere.

Vă așteptăm!
Cu toate urarile de bine,

Doina Ruști & OPT motive