Social-democrații spun că nu intenționează să depună o moțiune de cenzură în perioada stării de alertă

Social-democrații spun că nu intenționează să depună o moțiune de cenzură în perioada stării de alertă. Senatorul PSD Robert Cazanciuc a respins declarațiile făcute de șeful statului și a criticat Guvernul pentru lipsa de soluții concrete – spune el – pentru protejarea cetățenilor și repornirea economiei.

Robert Cazanciuc: De două luni de zile, auzim de la Cotroceni şi de la Guvernul PNL: vom face, vom analiza, vor veni investiții, vom reporni. Ne-am săturat de sfaturi și de promisiuni. Vrem să vedem un plan de redresare a economiei românești. Cred că a venit momentul să nu mai aveți apariții publice de la Cotroceni, pentru că pozițiile dumneavoastră nu sunt ale președintelui României. Trebuie să vă duceți la Guvern sau la PNL pentru că vă purtați ca un premier şi preşedinte de PNL. Președintele PSD a spus că vom depune o moțiune, după ce pandemia va trece, iar PSD trebuie să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Iohannis – Orban, pentru că acest guvern este incompetent, nu are niciun plan economic și face achiziții netransparente.

Realizator: De altfel, social-democrații continuă să avertizeze guvernul că nu gestionează în mod corespunzător actuala criză. Ei au depus astăzi la Senat o moțiune simplă împotriva ministrului de interne, Marcel Vela, și pregătesc o alta la Camera Deputaților, pe tema educației./lalexandrescu/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 mai