Compania Municipală Termoenergetica București a încărcat mai mult de 90% din punctele termice

Bucureşti,  23 octombrie 2020  –  Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță, vineri, că în peste 90 la sută (92%) din totalul punctelor, modulelor și centralelor termice (1027) au fost încărcate instalațiile pentru furnizarea căldurii în noul sezon de încălzire. Pentru restul de 8 procente nu s-au încărcat încă instalațiile deoarece asociațiile de proprietari (6%) au anunțat că momentan nu doresc furnizarea căldurii, sau mai sunt în defășurare lucrări (2%) la rețeaua secundară. Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

Reamintim asociațiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor și realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întreaga instalație de încălzire.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Serviciul Comunicare şi Relaţii cu Publicul