Premierul Ludovic Orban şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi-au exercitat dreptul de vot

Realizator: Politicienii au început să voteze pentru alegerile parlamentare. Premierul Ludovic Orban a declarat că a votat pentru reforme profunde și modernizarea României. El i-a îndemnat pe cetățeni să vină să își exercite acest drept fundamental, precizând că nu există nici un risc de îmbolnăvire, întrucât au fost luate măsuri de protecție sanitară.
Ludovic Orban: Îi invit pe toți românii să își exercite dreptul de vot și să participe la această decizie fundamentală pentru destinul României. Am votat pentru reforme substanțiale, am votat pentru o orientare euroatlantică clară a României. De asemenea, am votat pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită.
Realizator: Liderul PSD și-a exprimat opțiunea la Buzău.
Marcel Ciolacu: Am votat astăzi pentru ca de mâine România să aibă un plan concret și specialiști capabili pentru gestionarea pandemiei și a crizei economice, pentru cei care au nevoie de pensii, de alocații, de școli deschise, dar am votat și împotriva incompetenței. Am votat pentru producătorii români, pentru firmele românești și îi îndemn pe toți românii să vină astăzi la vot, este un vot crucial pentru următorii patru ani.
Realizator: A fost președintele PSD, Marcel Ciolacu./rpatulea/ilapadat

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (6 decembrie)