DN 24C închis între localitățile Stanca și Manoleasa, județul Botoșani. Viscol și vizibilitate redusă!

Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis închiderea temporară a circulației rutiere pe DN 24C, între localitățile Stanca și Manoleasa, județul Botoșani (km 77+000 – km 103+000).

De asemenea, tot pe DN 24C, pe sectorul Badarai – Ștefănești (km 43+900 – km 73+142), se circulă îngreunat, traficul desfășurându-se în coloană, dirijat de Poliția Rutieră.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

 

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.