Ediția virtuală a târgului educațional World Education Fair

Peste 30 de instituții de învățământ din Europa și Statele Unite vor participa astăzi la ediția virtuală a târgului educațional World Education Fair. Evenimentul online are loc între orele 14:00 și 18:00. Elevii și familiile lor au astfel oportunitatea de a discuta online cu reprezentanții instituțiilor de învățământ din străinătate, fie ele universități, școli sau licee de prestigiu. Vor fi organizate și seminarii online și alte evenimente specifice, după cum ne-a declarat Ana-Maria Papp, director Dezvoltare IntegralEdu, cel mai important consultant educațional din România pentru studii în străinătate.
Ana-Maria Papp: Avem participarea a peste 30 de instituţii de învăţământ din străinătate, fie că vorbim de tabere, licee sau universităţi, din Austria, Italia, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Statele Unite ale Americii. În cadrul evenimentului vizitatorii pot lua legătura cu reprezentanții oficiali ai universităților sau ai liceelor sau organizaţiilor de tabere, în aşa fel încât să aibă o discuţie individuală despre oportunităţile pe care le oferă. De asemenea, pot participa la nişte webinarii tematice adresate studiilor în străinătate, să descopere care sunt noile tendinţe în ceea ce priveşte destinaţiile educaţionale şi, de asemenea, să ia legătura cu experţii IntegralEdu în educaţie pentru a începe procesul de admitere.
Realizator: Târgul poate fi accesat la adresa worldeducation.ro. Evenimentul va fi organizat și în format fizic în 17 aprilie la București, 18 aprilie la Constanța și 19 aprilie la Galați – ne-a transmis reporterul RRA Felicia Mocanu./atataru#HUN

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 februarie