București FM: Când nu știi ce-ți rezervă viitorul, privește înapoi cu speranță!  Și totul va fi bine!

Pandemia Covid-19 ne-a schimbat rutina, modul de lucru, stilul de viață și perspectiva.

La un an de la declansarea crizei mondiale provocata de coronavirus, București Fm a realizat o serie de testimoniale video, cu oameni diferiți care povestesc despre relația lor personală cu pandemia. Frica de necunoscut din lookdown, infodemia și teoriile conspirației, izolarea, modul în care le-a fost afectată viața, social, profesional și personal.

Opt personalități, opt oameni diferiți povestesc cu sinceritate despre una dintre cele mai grele încercări prin care au trecut… ei și întreaga lume.

Multe dintre lucrurile cu care ne-am obisnuit în tot acest timp s-ar putea să rămână alături de noi.

Poate că lumea nu va mai fi niciodată ce-a fost sau poate vom reuși cumva să punem criza generată de Covid-19 între paranteze și să ne reîntoarcem la viața de dinainte.

Nu stim.

Iar când nu știi ce-ți rezervă viitorul, poți doar să privești înapoi cu speranță! Și totul va fi bine!

La un an de cand lumea s-a schimbat la față, depănăm împreună ”Amintiri din pandemie” cu Melania Medeleanu – activist, Lăcrămioara Bozieru – profesor, Jeni Chiriac – psiholog, Cristian China Birta – influencer, Mihail Pautov – medic, Cornel Ilie – artist, Gelu Duminica – sociolog, Marian Drăgulescu – sportiv.

Testimonialele vor fi disponibile începând cu 22 martie pe bucurestifm.ro, pe canalul de youtube și pe pagina de facebook București FM.

https://www.facebook.com/bucurestifm/videos/161397112474335