FOARTE URGENT: vă rugăm să ne sprijiniți în continuare pentru a duce la bun sfârșit tratamentul Dianei

Bună ziua,

Dureri, efecte adverse, epuizare maximă… Sperăm să fie ultimul episod de genul intervențiilor chirurgicale!

Așa descrie o mamă momentele dificile prin care trece fiica sa, diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Diana Munteanu a ajuns la a șasea cură de chimioterapie, după ce a fost operată și la mână și la picior, scăpând ca prin urechile acului de amputarea membrelor.

Fata de 14 ani a slăbit foarte mult, iar o zi obișnuită pentru ea înseamnă analize și investigații amănunțite, anestezii, recuperare și multă rugăciune pentru a ieși din acest coșmar care pare să nu se mai termine.

Sperăm să fie totul bine și să treacă ușor și de această cură. Cu speranță și încredere în bunul Dumnezeu, vă mulțumim din suflet tuturor și vă rugăm să ne sprijiniți în continuare pentru a duce la bun sfârșit tratamentul Dianei, ne-a scris Elena Munteanu.

Tratamentul despre care vorbește mama adolescentei este extrem de scump. E vorba de zeci de mii de euro, pe care familia nu are cum să îi strângă. După tot tumultul prin care au trecut și Diana și părinții ei, o mână de ajutor e o mană cerească. Noi putem fi această mână de ajutor, prin donațiile noastre.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate transforma viața acestei tinere lovite mult prea dur de viață de la o vârstă atât de fragedă.

Diana merită să trăiască, trebuie să iasă învingătoare și din această grea încercare!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele pacientului DIANA MUNTEANU