FOARTE URGENT: Teama de a-și pierde fetița nu poate fi cuprinsă în cuvinte…

Bună ziua,

Durerile se întețeau din ce în ce mai tare. Așa am înțeles că umflătura de la genunchiul stâng nu era de la o banală căzătură, așa cum credeam, ci era ceva mult mai grav…

Așa începe povestea Simonei Chelmuș a cărei fiică, Maya, în vârstă de 7 ani, a fost diagnosticată cu  osteosarcom, cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului. Din ziua de 14 mai, când a aflat, femeia nu mai are liniște. Disperarea i-a cuprins sufletul, teama de a-și pierde fetița nu poate fi cuprinsă în cuvinte…

Numai mamă să nu fii în situația ei, când știi că viața singurului tău copil depinde de o sumă imensă de bani necesară pentru intervenții și tratamente la o clinică din Turcia, specializată pe astfel de cazuri.

Să strângi singură 60.000 de euro dintr-un salariu de asistent personal într-o localitate de provincie e de neconceput, iar fiecare zi care trece poate fi ultima pentru Maya.

Fetița are nevoie să plece urgent în străinătate, iar pentru asta depinde de ajutorul tuturor. Fără donațiile noastre, soarta ei este pecetluită. Lupta pentru viață este una contracronometru, iar fiecare sumă donată este timp câștigat pentru salvarea Mayei.

Nimic nu e mai de preț pentru un părinte decât sănătatea și fericirea propriului copil și nicio tragedie nu e mai mare decât pierderea lui. Împreună putem schimba această poveste tristă într-una plină de speranță și de bucurie. Maya are nevoie de ajutorul tuturor!

Donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -SILEA

SMS 8832 mesaj CARINA