Orice bănuț contează! Fii și tu alături de Alex și familia lui în cursa pentru viață! 😭 ❤️

O tinerețe chinuită… Nu știu cum am putea descrie altfel ce trăiește zilnic Alexandru Ene.

În 2017, după 7 luni de dureri care nu aveau o cauză exactă, băiatul a suferit o fractură de coloană și a rămas cu mâinile paralizate. Pentru că medicii români au refuzat internarea, părinții au plecat cu el în Turcia cu un avion-ambulanță. În aceeași noapte, băiatul a fost operat, i s-a extirpat încă o tumoră și i s-au fixat în coloană 4 șuruburi și tije. Un an și jumătate a fost internat permanent în Istanbul, timp în care a urmat tratament oncologic și recuperare pentru a se putea ridica din scaunul cu rotile.

Abia în 2019 s-au întors cu toții acasă, fericiți că de această dată coșmarul s-a terminat. Sau cel puțin așa au crezut… Recent, la un control de rutină, o nouă tumoră s-a dezvoltat în corpul lui Alex și îi amenință din nou coloana vertebrală.

Nu existau dureri, nu erau analize care să arate o recidivă, însă pericolul era foarte mare și s-a intervenit pentru extirparea tumorii și fixarea coloanei cu 24 de șuruburi și tije. Doamne, ajută-mi copilașul să fie asta singura intervenție! Deja e prea multă durere și suferință, ne-a povestit mama tânărului care azi are 17 ani.

Părinții trebuie să strângă 35.000€ pentru a-i plăti fiului lor tratamentele și intervențiile de care are nevoie pentru a avea o viață normală, pentru a putea trece și de acest hop al vieții. Au dat tot ce au avut pentru a ajunge cu el în Turcia, pentru a-i plăti analizele, procedurile și intervențiile de până acum, dar au ajuns la capătul resurselor și ne-au cerut ajutorul.

Acești oameni sunt obișnuiți să lupte și să câștige. Mama și tatăl lui Alex Ene sunt sportivi de performanță, el la canotaj, ea la caiac-canoe. Chiar dacă acum sunt pensionari, continuă să facă tot posibilul să depășească orice obstacol, să învingă în orice situație, cu atât mai mult cu cât, de această dată, linia de Finish este salvarea vieții propriului copil.

Prin donațiile noastre îi putem ajuta să iasă victorioși și din această probă grea la care i-a supus viața. Împreună îl putem scoate pe Alexandru din chinurile la care e supus zilnic. Orice bănuț contează! Fii și tu alături de Alex și familia lui în cursa pentru viață!

Donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ENE ALEXANDRU