Donează pentru Bianca

Pare ireal să vezi o fetiță de 7 ani cum se deplasează cu un cadru medical și își petrece zilele mai mult prin spitale decât în parc, la joacă, sau în fața casei, cu prietenii. Însă aceasta este realitatea Biancăi Ifrim, care s-a născut fără femurul stâng. De ani de zile îndură dificultățile provocate de problemele de sănătate și speră că într-o zi durerea va înceta și va fi și ea un copil normal precum colegii de la școală.

Pentru ca dorința ei firească să devină realitate are nevoie de o operație ce trebuie efectuată luna viitoare, moment până la care părinții ar trebui să strângă 20.000 de euro. Dar cum ar putea să adune atâția bani, când tatăl este șef de manevră la CFR, iar mama nu lucrează, fiind nevoită să aibă grijă de Bianca?

Doar bunăvoința celor cărora le pasă de această copilă nevinovată care are nevoie de ajutor, de o șansă la o copilărie și o viață normală poate schimba ceva!

Soții Ifrim fac un apel la toți cei ce pot contribui cu orice sumă la salvarea Biancăi de la o viață chinuită. Orice donație poate fi un pas în plus spre un viitor fericit, unul în care fetița de 7 ani poate merge singură, pe propriile picioare, spre o adolescență și o viață de adult lipsite de durere și limitări.

Pentru noi e un pas, pentru ea poate fi totul. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate schimba destinul Biancăi!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: