Au început înscrierile pentru TIFF 2022! Secțiunea de documentare devine competitivă

Înscrierile de filme pentru cea de-a 21-a ediție Festivalului Internațional de Film Transilvania sunt deschise! Festivalul va avea loc între 17 și 26 iunie 2022, la Cluj-Napoca. Noutatea ediției: TIFF va avea, pentru prima dată, și o competiție dedicată documentarelor. Secțiunea Ce se întâmplă, documentarule? devine competitivă și este deschisă regizorilor aflați la primul sau al doilea documentar de lungmetraj din carieră.

Bine de știut:

Competiția Oficială este dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea lungmetraj.
Filmele înscrise în programele competiționale trebuie să fi fost produse (data premierei) după 1 mai 2021.
Filmele străine și românești înscrise în Competiția Oficială și în competiția Ce se întâmplă, documentarule? trebuie să nu mai fi fost prezentate în România.
Premierele naționale au prioritate în Zilele Filmului Românesc și în toate secțiunile non-competitive
Termen-limită
1 februarie 2022 pentru filmele înscrise în Competiţia Oficială, Zilele Filmului Românesc (scurt şi lungmetraj), Ce se întâmplă, documentarule?, secţiunea Lună Plină, Supernova și Fără limită.

Regulamentul poate fi consultat aici: tiff.ro/regulament-tiff-2022

Filmele pot fi înscrise pe platforma Eventival.eu: vp.eventival.eu/tiff/2022.

Link înscriere
The Festival Must Go On. Anytime. Online.
TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, este disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile și TV), cu un catalog de peste 200 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual.