Liberalii nu doresc ca taxele și impozitele să crească în perioada următoare și pledează pentru păstrarea cotei unice (Gheorghe Flutur)

Astăzi a fost prima zi în care echipele de negociere ale PNL, PSD și UDMR au discutat în vederea armonizării unui program de guvernare. Au fost abordate prioritățile în mai multe domenii, între care justiție, apărare, dezvoltare și transporturi. Prim- vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat că liberalii nu doresc ca taxele și impozitele să crească în perioada următoare și pledează pentru păstrarea cotei unice de impozitare la negocierile cu PSD.

Gheorghe Flutur: Sunt lucruri la care ne înțelegem, sunt unele la care mai urmează niște discuții. Partidul Național Liberal spune clar că nu dorim să mai creștem taxele și impozitele în perioada următoare și ne vom ține de acest angajament și, în al doilea rând, păstrarea cotei unice. Aici au apărut ușoare discuții între noi și cei din PSD care cer această impozitare progresivă, dar vor mai avea orele și zilele viitoare discuții pentru clarificarea avantajelor pentru mediul de afaceri, pentru dezvoltarea economică a acestei țări./csimion/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 10 noiembrie