FOARTE URGENT: Nu mai are pe nimeni, ne are doar pe noi să o putem salva❤️

Bună ziua,

Andreea Bogdan din Hârșești (Ștei) are doar 17 ani si este eleva a Liceului Tehnologic Unirea Ștei. Diagnosticul de tumoră rinofaringiană osoasă gradul 4 a lovit-o ca un trasnet, atât pe ea cat și pe familia ei.  Dintr-o familie cu nouă copii printre care o surioară cu handicap (surdomută și epilepsie), Andreea și frații ei cresc fără tată deoarece acesta s-a stins în urma cu patru ani de cancer pulmonar, diagnostic pe care nu l-a descoperit decât cu o săptămână înainte de pleca spre ceruri lăsând-o pe mama singura cu nouă suflete de condus prin viață.

 „Anul trecut Andreea a început să meargă frecvent la doctor pentru ca avea niște ganglioni presupus din cauza răcelii. I-au fost administrate diverse tratamente pentru răceala dar ganglionii nu au dat înapoi sub nici o formă. După aproape un an de tratamente Andreea a început să ne spună că are dureri din cauza acestor ganglioni. Abia atunci ne-am dat seama că nu mai este vorba de răceală și ca ceva nu este în regulă.

A stat internată mai întâi într-un spital local unde i s-au facut mai multe analize în urma carora ni s-a spus că este tumoră dupa care au trimis-o de urgență la Oradea. Acolo i s-a prelevat biopsia și din nou rezultatul ne-a confirmat că este întradevăr o tumoră rinofaringiană. Nici macar nu i-am putut spune Andreei că are tumoră, am mers cu ea la Cluj dar ea știa că mergem la ORL nicidecum la oncologie. Ajunși la Cluj nu am mai avut de ales decât să-i spunem ce diagnostic are.

Andreea a întampinat aceasta veste ca un șoc teribil care a dărâmat-o psihic și sufletește enorm de mult. Mama este mereu cu ea, o încurajăm cu toții și toată lumea a sărit în ajutorul nostru pentru a o trimite pe Andreea în Turcia la un tratament care să-i mărească șansele de a a invinge accest dușman nemilos.

Venind dintr-o familie numeroasă, cu un copil deja bolnav și fără tată fondurile noastre erau și așa limitate însă nu am vrut ca acest lucru să o descurajeze pe Andreea gândindu-se ca în situația ei nu are nicio șansă la un tratament care să-i asigure șanse maxime de a învinge aceasta boală.

Datorită ajutorului primit până acum Andreea, împreuna cu mama  noastră, a reușit să ajungă în Turcia, unde a început tratamentul cu citostatice după care va urma un tratament de radioterapie.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -ANDREEA BOGDAN