Se circulă alternativ, pe un sens, în zona lucrărilor de la viaductul Valea Poștei de pe DN7, km 198+136

În zona lucrărilor de întreținere periodică la viaductul Valea Poștei de pe DN7, km 198+136, circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijată cu semafoare, până pe data de 15 iunie 2022.

Precizăm că această restricție de circulație provoacă timpi de asteptare crescuți în zona lucrărilor și rugăm conducătorii auto să respecte semnalizările rutiere instituite temporar.

Menționăm că podul nu prezintă defecte structurale, dar degradările accentuate ale părții carosabile au impus demararea urgentă a unor lucrări de întreținere periodică. Acestea constau în reimpermeabilizarea căii de rulare, a trotuarelor și a tuturor suprafețelor expuse fenomenului carbonatării.

Astfel, se execută o nouă hidroizolație, se refac straturile asfaltice, se înlocuiesc dispozitivele de acoperire rosturi de dilatație, se realizeaza întreținere cu mortare speciale și la final se aplică un strat de protecție anticorozivă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări de întreținere vor prelungi considerabil durata de exploatare a podului!